Murkula

 

Murkulalla saat lisätilaa käyttöösi. Tee töitä, joogaa, kiipeile, majoita vieraat tai tee jopa spaa. Mielikuvitus on vain rajana.

 Murkula on osa Kosmos -tuoteperhettä. Tilat on suunnitellut Ateljé Sotamaa, jonka kanssa teemme paljon yhteistyötä.   

Havainnekuvat:  Ateljé Sotamaa

“Pidetään koti kotina ja mökki mökkinä. On hienoa, kun voi vain sulkea työhuoneen oven ja lähteä vapaa-ajan viettoon”

Korona-aikana etätyöskentelystä on tullut entistä useamman työntekijän arkea. Myös me lähdimme miettimään ratkaisuja etätyöskentelyyn. Meille tärkeitä asioita etätyöpisteessä ovat tilan viihtyisyys, mukavuus ja rauhallisuus. Loimme CLT:stä 4 m2 tai jopa 9 m2 oman tarpeeseen muokattavia ja siirrettäviä etätyöpisteitä.

Teemme piharakennuksia, jotka ovat kustannustehokkaita ja uniikkeja. Tilat ovat kuin taideteoksia. Pienimmät tilat ovat sellaisia, joissa on toimistopöytä, tuoli ja pieni eteinen. Suuremmista teet vaikka span pihallesi.

Tila toimitetaan täysin valmiina kotipihaasi. Laita töpselin seinään ja Murkula käyttöön. Tila perustetaan yleensä kevyellä perustuksella, joten asentaminen on nopeaa. Tämä mahdollistaa myös sen, että Murkula on siirrettävissä helposti.  Voit pitää sitä talvet kotipihassa ja kesäksi siirtää mökille.

Kysy myös uniikit paviljongit, pienet mökit, pihasaunamme ja vierasmajat. Voimme tehdä aivan minkä muotoisen rakennuksen tahansa ilman, että se nostaa kustannuksia taivaisiin.

Vuokrattavat vaihtoehtomme etätyötiloista ja muista tilaratkaisuistamme tapahtumiin tai pidempiaikaiseen käyttöön. Jos mielenkiintosi heräsi, niin ota yhteyttä myynti@lahdenpuurakentajat.fi ja kerromme mielellämme lisää.

Järkäle-SPA